Gastenboek

Op deze pagina kunt u een reactie achterlaten met daarin een beoordeling van ons werk. Wij horen graag uw mening.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.160.19.155 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Paula Paula uit Dordrecht heeft geschreven op 16 november 2017 om 15:25:
Helaas had Maarten en zijn team heel veel pech met het weer tijdens de renovatie van onze voor- en achtertuin. Volle respect voor hun. Uiteindelijk hebben we beetje moeten uitstellen daar wij door de vele regen echt een prive zwembad hadden. Maar het resultaat is echt waanzinnig. Wij zijn echt superblij en zullen MM Bestratingen zeker aanraden bij een ieder die zijn tuin wil laten doen. Wij zijn ook bij de leverancier van de tuintegels geweest. Deze heer sprak vol lof. Dus Maarten en team nogmaals veel dank. Wij kunnen niet wachten tot het voorjaar is en wij in de tuin kunnen zitten.
Quere Quere uit 's-Gravendeel heeft geschreven op 4 mei 2017 om 18:35:
Klasse service, snel reactie op mails, snel de offerte en binnen 3 dagen de tuin aangelegd! In 1 woord: Fantastisch en fijne gozer in de omgang. Groet, Reinhard, Marlous (& Nilo ?)
Aad Zwager Aad Zwager uit Terheijden heeft geschreven op 10 april 2017 om 13:32:
MM bestratingen heeft bij ons het terras met 1 x 1 meter betontegels weer keurig op afschot gelegd en tevens het gangpad achter onze tuin voor een prima prijs/kwaliteits verhouding. Keurig op tijd en netjes afgewerkt. Een aanrader!
Robbert Robbert uit Dordrecht heeft geschreven op 14 maart 2017 om 19:08:
Maarten en zijn team hebben echt prachtig werk geleverd voor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Deze jongens werken zeer nauwkeurig en razend snel. Heb je een nieuwe tuin nodig......ECHT EEN AANRADER MENSEN. top werk!!!!
Joanne Joanne uit Sliedrecht heeft geschreven op 4 oktober 2016 om 14:09:
MM Bestratingen heeft onze tuin volledig aangepakt, het ophogen, de bestrating, het plaatsen van een tuinhuis en de beplanting. We zijn hier erg blij mee en zeer tevreden over de manier van werken. Bedankt!