Onze diensten

In het onderstaande gedeelte kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden

DSC05845

Tuinaanleg

Door jarenlange ervaring met het aanleggen van nieuwe tuinen kunnen wij al uw wensen realiseren om zo voor u uw droomtuin te maken. Door uw wensen centraal te stellen, persoonlijk advies te geven en door gebruik te maken van de beste gereedschappen kunnen wij een prachtig eindresultaat garanderen. Omdat het bij tuinaanleg om maatwerk gaat komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen kunt u daarom altijd contact opnemen.

graafwerk

Graafwerk

Wij zorgen niet alleen voor uw tuinaanleg, maar ook voor al uw graafwerk bent u bij ons op het juiste adres. Doordat wij gecertificeerd zijn om met verschillende kranen te graven kunnen wij ook zorgen voor al uw leiding- en kabelwerk benevens riolering. Tevens kunnen wij de aan- en afvoer van grond indien gewenst voor onze rekening nemen. Niet alleen bij de aanleg van het riool, maar ook bij een verstopping kunnen wij u van dienst zijn door dit ongemak snel en netjes te verhelpen. Kortom het passende graafwerk en grondverzet met het juiste materiaal voor elke klus!

Schermafbeelding 2016-05-17 om 15.52.40

Brandgangen

Is uw brandgang ernstig verzakt of is het gewoon de hoogste tijd voor nieuwe bestrating? Ook hierbij willen wij u graag van dienst zijn! Te denken valt dan aan nieuwe straatkolken, drainage of gewoon een nieuwe (her)bestrating. Voor een offerte op maat, vragen of advies kunt u altijd contact opnemen.

Extra informatie wat betreft brandgangen

Straatkolken: Het gebruik hiervan is ideaal op plaatsen waar vaak veel water komt te staan. Te denken valt aan bijvoorbeeld een schuine bestrating of lager gelegen delen van uw tuin/steeg. Een straatkolk kunt u vergelijken met een soort bezinkput, die ervoor zorgt dat het vuil in de kolk achterblijft. Het water wordt dan doormiddel van een overloop afgevoerd.

Drainage: Doormiddel van drainagebuizen kan het overtollig grondwater makkelijk en snel afgevoerd worden. Dit voorkomt drassige grond of vol gelopen steegjes/straten. Doordat om de buis een laagje kunstgras zit worden steentjes tegengehouden, zo zal de drainagebuis niet snel verstopt zitten en zijn werking verliezen.

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.